– Vid matallergi så vänligen meddela oss –
(Till alla varmrätter ingår det alltid valfri potatis, sås, varma grönsaker, sallad & inlagd gurka.)
FÖRRÄTTER
55:-
-
Lax & Räkbakelse
-
Räkcocktail med Rhode Island & kuvertbröd
-
Canapé med färskrökt lax & Pepparrotsgrädde
-
Lufttorkad skinka med melon sparris, smör & bröd
-
Parmalindad grön sparris på salladsbädd & vitlöksbröd
FÖRRÄTTER
60:-
-
Västerbottenpaj m creme fraiche, rödlök & rom
-
Parmaskinka med mozzarella, ruccola & körsbärstomater
-
Kycklingquesedillas på salladsbädd
FÖRRÄTTER
65:-
-
Viltmarinerat vildsvin rostade pinjenötter på salladsbädd med aioli/Mango Chutney dressing
-
Havets läckerheter med vitlöksbröd alt kuvertbröd
FISKRÄTTER
150:-
-
Kokt kall lax med dillmajonäs
-
Pocherad bergtungsfilé med vitvinssås
FISKRÄTTER
160:-
-
Varmrökt laxfilé med hjortronsås
-
Hummergratinerad kungsflundra m. pommes duchesse
KÖTTRÄTTER
145:-
-
Fylld helstekt kotlettrad med rosépepparsås (soltorkade tomater, bacon & ostcantadou)
-
Fläsknoisette medkantarellsås & baconinlindad sparris
-
Slottstek med gräddsås gelé
KÖTTRÄTTER
150:-
-
Helstekt fläskfilé med murkelsås & Purjolökspotatis
-
Schnitzel Gordon Bleu (fylld med ost & skinka)
KÖTTRÄTTER
155:-
-
Viltmarinerad ryggbiff med whiskysås & klyftpotatis
-
Fylld ryggbiff med rödvinssky, kryddsmör
-
Gratinerad fläskfilé med ädelost, bacon och madeirasås
KÖTTRÄTTER
160:-
-
Wienerschnitzel med enbärsås och klyftpotatis
KÖTTRÄTTER
170:-
-
Rådjursstek med gräddig viltsås och kantareller gelé
KÖTTRÄTTER
190:-
-
Helstekt hjortfilé med whiskeysås
KÖTTRÄTTER
200:-
-
Oxfilé Garnie med beanaise & Murkelsås
FÅGEL
145:-
-
Örtmarinerad kycklingfilé med gorgonzolasås & pommes duchesse
FÅGEL
155:-
-
Parmalindad fylld kycklingfilé, klyftpotatis & skysås (soltorkade tomater, bacon och ostcantadou)
FÅGEL
160:-
-
Ugnstekt kalkon med gräddsås, gelé katrinplommon & äppelklyftor