För – och varmrätter

– Vid matallergi så vänligen meddela oss –

   (Till alla varmrätter ingår det alltid valfri potatis, sås, varma grönsaker, sallad & inlagd gurka.)

FÖRRÄTTER

55:-
  • Lax & Räkbakelse
  • Räkcocktail med Rhode Island & kuvertbröd
  • Canapé med färskrökt lax & Pepparrotsgrädde
  • Lufttorkad skinka med melon sparris, smör & bröd
  • Parmalindad grön sparris på salladsbädd & vitlöksbröd

FÖRRÄTTER

60:-
  • Västerbottenpaj m creme fraiche, rödlök & rom
  • Parmaskinka med mozzarella, ruccola & körsbärstomater
  • Kycklingquesedillas på salladsbädd

FÖRRÄTTER

65:-
  • Viltmarinerat vildsvin rostade pinjenötter på salladsbädd med aioli/Mango Chutney dressing
  • Havets läckerheter med vitlöksbröd alt kuvertbröd

FISKRÄTTER

150:-
  • Kokt kall lax med dillmajonäs
  • Pocherad bergtungsfilé med vitvinssås

FISKRÄTTER

160:-
  • Varmrökt laxfilé med hjortronsås
  • Hummergratinerad kungsflundra m. pommes duchesse

KÖTTRÄTTER

145:-
  • Fylld helstekt kotlettrad med rosépepparsås (soltorkade tomater, bacon & ostcantadou)
  • Fläsknoisette medkantarellsås & baconinlindad sparris
  • Slottstek med gräddsås gelé

KÖTTRÄTTER

150:-
  • Helstekt fläskfilé med murkelsås & Purjolökspotatis
  • Schnitzel Gordon Bleu (fylld med ost & skinka)

KÖTTRÄTTER

155:-
  • Viltmarinerad ryggbiff med whiskysås & klyftpotatis
  • Fylld ryggbiff med rödvinssky, kryddsmör
  • Gratinerad fläskfilé med ädelost, bacon och madeirasås

KÖTTRÄTTER

160:-
  • Wienerschnitzel med enbärsås och klyftpotatis

KÖTTRÄTTER

170:-
  • Rådjursstek med gräddig viltsås och kantareller gelé

KÖTTRÄTTER

190:-
  • Helstekt hjortfilé med whiskeysås

KÖTTRÄTTER

200:-
  • Oxfilé Garnie med beanaise & Murkelsås

FÅGEL

145:-
  • Örtmarinerad kycklingfilé med gorgonzolasås & pommes duchesse

FÅGEL

155:-
  • Parmalindad fylld kycklingfilé, klyftpotatis & skysås (soltorkade tomater, bacon och ostcantadou)

FÅGEL

160:-
  • Ugnstekt kalkon med gräddsås, gelé katrinplommon & äppelklyftor